Funderar du på att köpa en ip kamera?

Det är inte fel att ha ett smart säkerhetssystem för hemmet. Allt fler inser vikten av att installera larm, sätta upp övervakningskamera samt även ibland koppla vaktbolag som tjänst. En bra övervakningslösning är att skaffa en ip kamera. Det finns ip kameror för att sätta ute så väl som det finns ip kamera att sätta upp inne. Med en sådan kan du hålla koll på hemmet, eller arbetet bara genom att koppla upp det med ditt wifi. Sedan går det ofta att styra den med hjälp av din mobil. Givetis även via en dator.

Att tänka på vid köp av ip kamera

Det finns idag många ip kameror att välja på. Du bör tänka på en del saker inför ditt köp. Jämför bland annat bildkvaliteten. Det är ju bra att kunna identifera personer som filmas och det krävs att det då är en bra bildkvalitet. Sedan är det så att en ip kamera måste inte alltid vara igång, det finns de som kommer med rörelsesensor samt att det även kommer kameror med integritetsskydd. 

Kolla även hur den ip kamera du funderar på ska installeras. Oftast är det en ganska enkel installation som inte kräver mer än kanske 10 minuter. Ibland kan du få hjälp med att installera den, från det ställe du köper den på. Ett ställe som har bra kameror med ip är Prylstaden, så du kan köpa ip kamera hos dem om du vill. De erbjuder även andra bra produkter. 

17 May 2020